maandag 11 juli 2011

Ice Cream Soap, buying this needs to be on your bucket list!

Cream Soap is een zachte, dus niet solide, romige zeep met een waanzinnig fluffy schuim. Je hebt maar een likje nodig om een weldadig schuim te creëren. Twee bollen Ice Cream Soap in de fruitige  smaken, cranberry en banaan met chocolate chips. Kinderen vinden dit ook verrukkelijk maar waarschuw ze wel dat het niet eetbaar is. Ook ontzettend leuk om cadeau te geven. In de maanden juli en augustus krijg je dit cadeau wanneer je nog andere producten besteld met een verkoopwaarde van € 50,00.

 Natuurlijk kun je het ook los bestellen. Een lekker bakje Ice Cream Soap kost € 6,00 het parasolletje en lepeltje krijg je er bij.
Verzendkosten zijn voor pakketten tot 10 kg € 6,75, wellicht een goed idee om samen met een vriendin te bestellen en op die manier de verzendkosten te delen.

Ingrediënten:
Aqua, Glycerin, Sodium Cocoyl Isethionate, Sorbitol, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Tetrasodium EDTA, Natural Mica,

Om te bestellen en al je vragen mail naar: carla.bin65@gmail.com

This non solid cream soap is simply irressistable. Two scoops of ice cream in fruity scents like cranberry and banana with chocolate chips. You only need a small amount to create a wonderfull creamy foam. Children adore this too but  you must warn them its not for eating!
If  you want to order and for all  your questions, email me on: carla.bin65@gmail.com



Geen opmerkingen:

Een reactie posten